Mieluummin tekisin sua mun auton takapenkillä

Akcent: Kylie

Nyt on kova.

Akcentin Kylie soi aikanaan aivan hitosti Voicella, siis sillä ainakin silloin musiikkivideoita soittavalla tv-kanavalla. En edes tiedä, mitä hittoa Voice nykyään tekee vai tekeekö mitään. Radio? Tv-kanava? En tiedä, en ole perehtynyt. No niin, asiaan.

Kylie siis soi Voicella. Tuohon aikaan hengasimme pienellä porukalla paljon erään kaverini luona. Mitä puuhasimmekaan, Voice oli yleensä auki taustalla. Lisäksi ajelimme autolla ympäriinsä, koska miksikäs ei. Totta kai Kylie oli poltettu myös autoon (monelle) levylle. Sitä tuli siis kuunneltua runsaasti.

Jotain tässä biisissa on, mikä kolahtaa. Korvamato se ainakin on, niin kertsin kuin synariffin osalta. Lisäksi syystä, jota en täysin osaa selittää, tämän biisin rumpusaundit ovat aivan helvetin hyvät. Kokonaisuudessaan varsin timanttinen aikansa dancepopin edustaja, varsin menevä yksilö.

Youtubessa pyörii paljon If you sing you lose -videoita. Ideana on katsoa ja kuunnella video, eikä sen aikana saa laulaa mukana, tanssia, hytkyä, eikä nyökytellä päätään tai muitakaan ruuminosia. Voin kertoa, että Kylie on yksi biiseistä, joiden kohdalla mokaisin kyseisen haasteen rankasti.

Nykyään biisi tulee useimmiten esille niin, että se vain putkahtaa jostain päähän, ja alan laulaa sitä. Ystäväni eivät suuresti arvosta tätä, sillä en ole kaksinen laulaja, eikä kukaan halua tätä korvamadoksi loppupäiväksi. No, sori siitä.

Vasta tätä kirjoitellessa ja Youtubea kaivellessa huomasin, että bisiistä on tehty romaniankielinen versiokin. Aina oppii jotain uutta. Enpä tainnut ennen tätä edes muistaa, että kyseessä on romanialainen artisti. No, nyt tiedän ja muistan.

Kommentit