Vuf vuf!

DJ Aligator: Doggy style

Aikanaan tuli paljon autoiltua Suolahden jä Äänekosken suunnilla ja muutenkin Keski-Suomessa. Toisinaan omalla autolla, toisinaan toisten autoilla. Toisinaan itse ratissa, toisinaan kyydissä joko selvinpäin tai ei ihan selvinpäin. Sitä sellaista pillurallityyppistä touhua ympäriinsä.

Yksi auto, jolla oltiin usein liikenteessä, oli Nami. Nimen juuret olivat auton rekisteritunnuksessa. Kyseinen vuosimallin 1992 lippalakki-Corolla oli ensin kaverini – kutsutaan häntä vaikkapa Pentiksi – vanhempien, sittemmin hänen isoveljensä auto. Mutta me sillä paljon ajelimme. Kyseisessä koslassa oli myös melkoiset humppavehkeet, koska Pentti tykkäsi basson jytinästä.

Noilta ajeluilta on jäänyt mieleen monia biisejä, joista DJ Aligatorin Doggy style on yksi. Tätä, kuten joitakin muitakin tällä listalla olevia biisejä on kyllä huudatettu ja kovaa silloin joskus.

Biisi sinänsä on varsin tavallinen genrensä edustaja tuhmilla lyriikoilla varustettuna. Mutta onhan se hyvää jumputijumputia. Ei mikään maailmoja mullistava yksilö, mutta ei huonokaan. Edelleen tulee välillä kuunneltua ihan mielellään.

Kommentit