Mikset sä jo tuu

Aikakone: Keltainen

En ole koskaan ollut oikein aurinkoihminen. Kämpässäni on yleensä verhot kiinni kesät talvet, ettei aurinko pääse sisään. Ulkona aurinko on kuitenkin nykyään ihan mukavaakin, vaikka vihasin sitä ennen sielläkin. Mutta varsinkin tämä talvi on ollut jotenkin ihan persereiästä, eli on ihan jees, kun kesä taas tulee. Jos tulee.

Oli nimittäin eilenkin oikein mukava huhtikuun lopun loskapaskapäivä. Voi perkele. Meinasi ärsyttää, vaikken joutunut kauppareissua enempää ulkona olemaan.

En myöskään ole koskaan ollut kovin iloisen ja pirteän hyväntuulen musiikin ystävä. Sen on saattanut huomata tähänastisista biiseistä.

Tämän päivän biisi on kuitenkin Aikakoneen Keltainen, koska keltainen toukokuu, mikset sä jo vittu tuu.

Tämä biisi oli aikanaan Mega Trax Vol. 1 -kokoelmalevyllä – on muuten vahva fiilis, että kakkososaa ei koskaan tullut – jota jaettiin McDonald'sissa kaupanpäällisenä, kun osti ruokaa. Jyväskylässä käydessä oli tietenkin sitten mutsilta ruinattava Mäkkäri-reissua, että sai tämän levyn. Tiedä sitten, kuinka paljon sitä tuli oikeasti kuunneltua. No, tämä biisi sieltä ainakin jäi talteen aivojen sopukoihin.

Tämä on tosiaan tällaista hyvänmielen aurinkoisuuspaskaa, josta en musiikissa yleensä välitä. Mutta onhan tämä ihan kiva. Jos ei muuta, niin jää varmasti päähän soimaan viikoksi, kun kerran kuuntelee.

Kommentit