Tikkukaramellinamumies

Aqua: Lollipop (Candyman)

On aika ysärilällällään. Ihanaa!

Jos lähes kenelle tahansa mainitsee Aquan, ensimmäinen mieleen tuleva biisi lienee Barbie girl. Olihan se tietenkin se isoin hitti, ja hyvä biisi sekin on. Samalta Aquarium-levyltä minulle on kuitenkin ehkä vielä merkityksellisempi ollut Lollipop (Candyman).

Jotain hirvittävän mahtavaa tässä biisissä on. Joku voisi toki väittää, että melko samanlaisiahan nämä kaikki Aquan hitit ovat, mutta sellaiselle ihmisen kehottaisin haistamaan kakan. Viimeisen päälle lällättelyä pervohkoilla lyriikoilla. Mitä muuta voi musiikilta toivoa?

Tätä tuli huudatettua kotona ja puutarhassa. Itse asiassa tämäkin biisi liittyy Suolahden nuorisotiloihin. Kun kävin siellä ensimmäisen kerran, luultavasti koulussa pidetyn nuorisotilainfon jälkeen, tämä soi siellä koko ajan. Yksi tilojen vakiokävijöistä, niitä pelottavia vanhempia nuoria, kävi aina uudestaan laittamassa tämän soimaan. Operaatiossa meni aina hetki, koska kaveri joutui kelaamaan kasetin. Kyllä ennen oli kaikki, hiihdettiin kouluun, oi niitä, vitun pullamössösukupolvi.

Kommentit