Vapaatyylaaja

Bomfunk MC's: Freestyler

Olin yläasteen viimeisen vuoden pieluokalla, koska olin ongelmatapaus, kuulemma. Sanoivat, etten osaa käyttäytyä. Mistä lie saaneet moista päähänsä.

Pienluokka oli oikeastaan kaksi asiaa. Se oli se ryhmä eri vuosiluokilta tulevia oppilaita, joilla syystä tai toisesta koulu ei oikein normaalilla luokalla sujunut. Pienluokka oli myös se pieni kahvinkeittimellä, parilla sohvalla ja muulla mukavalla varustettu luokkahuone. Luokassa oli myös stereot. Stereoissa raikasi aikanaan melko tehokkaasti Freestyler. Soi siellä paljon muutakin, mutta tämä oli jossain vaiheessa ehdoton hitti. Hittihän se oli tietty muutenkin, ei vain pineluokassa.

Onhan tämä edelleen mainio. Tiivistää tunnelmia noista ajoista. Lieneekö kukaan tähänkän päivään mennessä saanut selvää, mitä helvettiä biisissä oikeastaan räpätään, mutta väliäkö sillä. Toimii silti. Räkä mäkä fou ja sillein.

Loppuun mainittakoon, että ehkä olen elänyt tynnyrissä ja pimennossa, mutta en ole aiemmin tienny/huomannut, että tuolla musiikkivideolla nyökyttelee päätään Uniikki. Jännittävää.

Kommentit