Jokupäivä

Whiteroom: Someday

On tullut aika kaivaa esiin yksi elämäni kovimmista trancetilutuksista. Biisi taitaa olla alunperin vuodelta 2005, mutta toimii edelleen kuin se kuuluisa junan vessa.

Luultavasti saan tähänkin biisin tutustumisesta syyttää YleX:n Tanssitiistaita ja sen juontajaa, kuka lie se tuohon aikan olikaan. Mutta joo, enköhän minä tämän sieltä bongannut ja rakastuin.

Whiteroom on – tai oli, en tiedä – tranceprojekti, jonka muodostivat Andy Moor ja Adam White. Heh, hauska leikki kavereiden sukunimillä. Kaksi biisiä minä heiltä tiedän, tässä toinen niistä, eli Someday.

Someday on kuin… Tuulahdus jotain helvetin raikasta vuoristoilmaa. Ei tällä siis vuorien kanssa ole mitään tekemistä, mutta niin ilmava ja leijaileva tämä on, että ai että. Tämä saa melkein nousemaan ison ruhoni tuolista ylös keveydellään.

Biisistä on sekä instumentaaliverstio että laulettu. Minulle instrumentaali on aina ollut se ykkösjuttu, vaikka ei lauletussakaan mitään vikaa ole. Laitanpa ne nyt molemmat tähän sitten niinku joo. Linkkaamani laulettu versio on radiovideomikälie-edit eli hitosti lyhyempi kuin instrumentaali. Ihan vain, jos joku ei jaksa kuunnella yhdeksää minuuttia.

Kommentit