Ootsä valmisvalmisvalmisvalmisvalmisvalmis

Kat Deluna: Run the show

Moniin biiseihin tutustumisesta saan kiittää tai syyttää The Voice -tv-kanavaa, joka aikoinaan puski musiikkivideoita tuutintäydeltä ja jota tuli katsottua ja kuunneltua paljonkin. Sieltä on peräisin myös tämän päibän biisi, ja tämän kohdalla olen erittäin tyytyväinen, että tämän löysin.

Mitä lie Kat DeLuna nykyään puuhaileen, enpä tiedä. En ole laulajattaresta pitkään aikaan kuullut. Jossain vaiheessa, kauan sitten, ilmoille kajahti kuitenkin tämä Run the show, ja tulipa kokonainen albumikin. Muistaakseni levyltä yritti joku toinenkin biisi nousta jonkinlaiseksi hitiksi… Luultavasti se oli Whine up. Ihan hyvä rallatus sekin on, mutta ei vedä vertoja Run the show'lle.

Tässä vain jotenkin toimii kaikki. Vaikea pysyä paikallaan tätä kuunnellessa, vaikka tämä genre ei yleensä aiheuta tanssiin viittavia oireita. Tässä on kaikki kohdallaan. Katin ääni on vallan mainio, biitti potkii kivasti, on lehmänkelloa ja kaikenlaista. Ja tuo läpi biisin junnaava huilupillitys liikkuu jossain siellä mahtavan ja rasittavan rajamailla ollen ehkä vähän molempia.

En oikeastaan edes muistanut, miten hyvä biisi onkaan kyseessä. Ei ole tullut hetkeen kuunneltua. Asia korjaantui kai sillä, että tässä kirjoittelun yhteydessä tämä onkin soinut noin kuusisataa kertaa putkeen.

Kommentit