Kivi

Hans Zimmer (säv.): The Rock main theme

Huom! Postauksen lopusta löytyvä Youtube-linkki sisältää sen alkuperäisen version kappaleesta. Siis sen, joka soi itse elokuvassa. Spotifysta tuota versiota ei löytynyt, mutta löytyi varsin kelpo hieman lyhennetty. Alkuperäistä ei kuitenkaan voita mikään, eli jos haluaa sitä aitoa, kannattaa kuunnella Youtubesta.

Sitten asiaan. Ajattelin jatkaa tänäänkin elokuvamusiikilla. Asialla on vieläpä sama herra, jolla oli sormensa pelissä eilisenkin biisissä. Missäpä elokuvamusiikin mestariteoksissa Hans Zimmerillä ei olisi sormensa pelissä. No ehkä niissä, jotka on säveltänyt John Williams tai Danny Elfman.

Luultavasti tämä The Rock -elokuvan tunnari on minulle vielä merkittävämpi ja rakkaampi kuin eilinen He's a pirate. Saattaa johtua siitä, että olen tämän löytänyt ja tähän rakastunut jo paljon aiemmin, silloin joskus VHS-aikaan. Ai että, kun siellä Cagen Nicholas ja Conneryn Sean panivat tuulemaan Alcatrazissa. Pitäsi taas joskus katsoa tuo leffa.

On siis hyvä leffa, mutta niin on musiikkikin. En oikeastaan jaksa sen kummemmin eritellä, miksi tämä on niin hyvä. Se nyt vain on. Aiheuttaa kylmiä väreitä.

Kommentit