Mestarikappale

NONONO: Masterpiece

Musiikin merkityksellisyys on tässä blogissa tarkoituksella määritelty hyvinkin löysästi. Monet biisithän täällä ovat vanhoja suosikkeja ja muuta vastaavaa, mutta mikäs estää uudemmalla musiikilla olevan merkitystä. Se jää nähtäväksi, kestääkö tuo merkityksellisyys aikaa.

Tämänpäiväinen biisi on vain muutama päivä sitten löydetty. Ruutua, Katsomoa ja Youtubea katsellessa tuli vastaan Lindexin mainos, jossa soi pätkä jotakin biisiä. Oli sen verran kiinnostava, että piti googlata, mikä biisi on kyseessä.

Kyseessähän oli NONONOn Masterpiece. Tämähän on vallan hyvä biisi. En kyllä taas osaa oikein sanoa, mikä tässä viehättää, mutta tätä on nyt tullut kuunneltua useammankin kerran lähipäivinä.

NoNoNo ei ole aiemmin juurikaan tuttu. Muistan kokeilleeni bändin musiikkia vuonna 2014, kun selasin silloista Provinssin esiintyjälistaa, että olisiko siellä mitään kiinnostavaa. En muuten ihan hatusta muistanut tuota vuotta vaan googlasin, minä vuonna bändi Provinssissa oli. Nähtävästi heidän musiikkinsa ei ole tuolloin iskenyt, koska en ole sen koommin kuunnellut. Täytyy ehkä joku päivä kokeilla uudestaan laajemminkin.

Kommentit