Kaikki rakkaus

SAARA: All the love

Joskus biisi kuulostaa hyvältä heti ensimmäisestä kuuntelusta lähtien. Jos se kuulostaa todella hyvältä ensimmäisellä kerralla, on nopean kulumisen riski suuri. Jännä nähdä, miten tämän biisin kanssa käy.

Kuulin nimittäin SAARAN All the loven ensimmäistä kertaa tänään aamulla. Itse asiassa olin kuulemma kuullut siitä pätkän parin viikon takaisesessa pubivisan musiikkiosiossa, mutta koska minulla ei ole tapahtuneesta mitään muistikuvaa, kuulin biisin siis ensimmäistä kertaa tänään. Muistikuvien puuttuminen ei muuten liity mitenkään alkoholiin, vaikka pubivisa olikin, vaan ihan vain siihen, että jotenkin on koko biisinäyte ja oikea vastaus mennyt täysin ohi.

Jotenkin tämä vain toimii. Ei se ihan ensimmäisellä kerralla ollut mikään wau-kokemus, mutta herätti kiinnostuksen kuunnella uudestaan, joten kuuntelin uudestaan. Monesti, erittäin. Eihän tässä pyöriä tai muitakaan vehkeitä ole uudestan keksitty, mutta toimii vallan mainiosti. No, kuten sanottu, saapas nähdä, kuinka nopeasti kyllästyn.

Kommentit