Veitsi

Acrnym: Knife

Venetian Snaresista olen kirjoittanu aiemmin – täällä ja täällä. Venetian Snaresin ohella myös Acrnym näytteli suurta roolia breakcore-vaiheessani.

En itse asiassa varmaksi muista, kumman löysin ensin, Acrnymin vai Venetianin. Oli miten oli, Acrnymia on moitittu siitä, että se olisi vain halpa kopio Venetian Snaresista. Ja joo, onhan siellä paljon samankaltaisuuksia, mutta tiedä siitä sitten. Tämän päivän biisin Youtube-kommenteissa joku oli jopa sitä mieltä, että biisi sisältäisi vain sämplejä Venetian Snaresin Második Galamb -biisistä – joka on muuten myös helvetin kova. En kyllä allekirjoita väitettä noin rankasta kopioinnista. No joka tapauksessa, molemmat hyviä biisejä.

Mitä tuohon kopiointiin tulee, niin oikeastaan koko tämä genrehän on jostain lainattuja ja uudelleenjärjesteltyjä sämplejä, noin kärjistettynä. Että mitä vittua siitä sitten.

Ja niin, tämän päivän biisi on siis Knife, artistina Acrnym. Hirvittävän kova. Kutittelee kivasti monesta paikasta rauhallisella alullaa ja ei niin rauhallisella jatkollaan. Kolisee, naputtaa, rytisee ja piipittää. Siitä minä nautin.

Kommentit