Jotain rokkia tai jotain

Koko vitun rock-genre, noin kärjistetysti

Laitetaan tähän vähän tällainen erilainen postaus. Erilainen siksi, että kyse ei ole yhdestä biisitä vaan (lähes) koko genrestä.

Pyrin olemaan lyttäämättä kokonaisia genrejä, koska kaikista kuitenkin löytyy jotain hyvää. Mutta ei siitä pääse mihinkään, että jossakin genressä ne itseä miellyttävät biisit ovat todella vähemmistössä.

Yksi näistä genreistä on tämä joku mikä lie rock. Siis juuri tämä, jossa on nämä isoimmat nimet, joista ilmeisesti lähes kaikki muut maailman ihmiset tykkäävät. Onko tämä nyt sitten classic rock, hard rock vai mikä. Mistä näistä tietää. Linkkaamani biisit luultavasti kertovat, mistä on kyse.

Kun ei iske, niin ei iske. Tosin näidenkin kohdalla on tunteet hieman laimenneet. Ennen kirjaimellisesti vihasin, nykyään jopa siedän. Saatan jopa löytää jotain hyvää. Mutta tuskin ihan heti tulee sellaista fiilistä, että "Hei, nyt tekee mieli kuunnella Gunnareita ja vaihovirta-tasavirtaa, kun ne rokkaa niin vitun tykisti." Ei rokkaa. Tunkekaa kitarariffinne ja rääkyvän känisevä laulunne jonnekin, mistä minä en niitä kuule. Tai mistä sitä tietää, jos joskus muutankin mieleni ja löydän itseni kuuntelemassa näitä into piukassa.

Joo, eiköhän tämä ollut tässä. Heitin nyt esille muutaman biisin, jotka tulivat ensimmäisenä mieleen.

Kommentit