En oo sun urhea possu, Fernando

Lady Gaga: Alejandro

Myönnän, että kun Lady Gaga nousi suuren yleisön tietoisuuteen Pokerface-hitillään, olin yksi niistä, joilta ei arvostusta herunut. Gaga oli läppä, viritetyn laulun paskapoppari, joka teki paskaa musiikkia. Ei jatkoon.

Myöhemmin arvostukseni Gagaa kohtaan on noussut noin 3 000 prosenttia. Jotkut hänen biiseistään ovat aivan helvetin hienoja. Kylmiltä väreiltä ei voinut välttyä, kun Gaga pari vuotta sitten veti Sound of music -elokuvan musiikkia Oscar-gaalassa. Sen voi katsoa täältä – laatu ei ole paras mahdollinen, mutta ei voi mitään. Tuolloin tiesin jo, että tämä nainen osaa oikeasti laulaa, joten Twitter-kommentit, joissa ihmiset olivat kuin puulla päähän lyötyjä etukäteen paskaksi tuomitun esityksen mahtavuudesta, huvittivat suuresti.

Yksi Gagan mahtavimpia tekeleitä on Alejandro. Se nyt vain on hyvä biisi. Tarttuva, menevä, hyvin tuotettu. Toimii. Alla oleva musiikkivideo on aivan vitun hämärä ja jokseenkin kinky, enkä edes väitä ymmärtäväni sen viestiä, mutta hyvä sekin on. Jos et jaksa katsella lähes yhdeksänminuuttista videota, pelkän biisin löydät täältä – tai käytä Spotifya.

Kommentit