Ulos kontrollista

Leila K: Electric

Jännästi mennään taas maagiselle 1990-luvulle. Siellä on käyty tämän blogin puitteissa jo muutaman kerran ja tullaan käymään jatkossakin.

Muistan nähneeni Leila K:n jossain tv-ohjelmassa joskus. Olisikohan ollut Jyrki. Varmasti laulajatar on näkynyt tv:ssä useinkin noihin aikoihin, mutta itse muistan jonkun haastattelun jostain festarilavan takaa, jossa Leila poltteli tupakkaa ja kertoi asioista.

Ajattelin tuolloin, että en tykkää. Hyi. Tollanen röökaava akka. Enkä edes tykännyt hänen biiseistään. Tai ainakaan ne eivät mitään suursuosikkeja olleet.

Mutta niin ne mielipiteet muuttuu. Nykyään Leila K:n pari hittiä ovat ysärin parhaimmistoa. Mitä tuolloin ällöämääni tupakointiin tulee, tällä hetkellä olen lakossa, mutta on sitä tullut itsekin tupruteltua vuosi jos toinenkin. No, se siitä.

Sitten meillä on tämä biisi, Electric. Jälleen kerran suhteellisen yksinkertainen on täydellistä. Kumisaapasbasari hakkaamaan rytmiä, siihen sitten tykytykybasso ja hihatit nakuttamaan kuudestoistaosia. Päälle vielä Leilan rääkymiset ja sanat, joista puolista ainakaan minä en saa edes selvää. Paketti on valmis. Klassikko, tajunnanräjäyttäjä.

Kommentit