On vapautta istua iltaa yksinänsä

Irwin Goodman: Maailma on kaunis

Ottaen huomioon, miten isoa roolia Irwinin musiikki on elämässäni penskasta lähtien näytellyt, sitä on ollut tässä blogissa hämmentävän vähän. Mutta tässä yhden kappaleen verran. Lisää sitten joskus myöhemmin.

Maailma on kaunis on ehkä monille tuttu. Ehdottomasti yksi hienoimmista Irwinin biiseistä niin sävellykseltään kuin lyriikoiltaan. Halonen–Salmi-kaksikko on taas hoitanut homman himaan Irwinille biisejä väsätessään. Minun on jotenkin vaikea käyttää sanaa "kaunis" juuri missään yhteydessä, mutta jos sitä käytän, on kyse yleensä musiikista. Tämän kappaleen kohdalla käytän sitä vallan mielelläni.

Laitoinpa tuohon oheen tuon Jessica Uussaarenkin version. Hän kun oli suosikkini The Voice of Finlandissa… sinä vuonna, kun hän siellä oli kisaamassa. Eipä tuo levytetty versio pääse aivan samaan koskettavuuden tasoon kuin se, jonka hän kisassa lauloi, eikä vedä vertoja alkuperäiselle. Kiinnostavan oloinen artistin alku kuitenkin. Toivottavasti löytyy tulevaisuudessa hyviä biisejä laulettavaksi ja ura lähtee käyntiin. Oho, taisin eksyä aiheesta.

On vapautta valvoa kesäisiä öitä, ja sitä rataa. Taidan kuitenkin kohta mennä nukkumaan.

Kommentit