Pyssymies ja universumin mestarit

Juno Reactor: Masters of the universe

Poikkean tällä kertaa tavoistani ja laitan samaan postaukseen samalta artistilta kaksi eri biisiä samanarvoisena. Kun en osaa päättää, niin en osaa päättää. Enkä nyt jostain syystä halua näitä erillisiinkään postauksiin laittaa.

Juno Reactor… Kunpa taas muistaisin tarkemmin, miten olen bändiin, projektiin, artistiin, mihin lie, tutustunut. Väittäisin, että jotenkin se Proteukseen liittyy. Olisikohan Proteus radio-ohjelmissaan soitellut jotain Juno Reactorilta, tai ainakin maininnut nimeltä. Ken tietää.

Masters of the universe on kuitenkin toinen biiseistä, jotka Juno Reactorilta ovat parhaiten jäänyt mieleen. Hillittömän kova meno on tässä kyllä. Psyketunnelma, aivan mahtavat rummut ja perkussiot, ne hoilaavat naisäänet, pianon pimputtelut. Aijaijaijaijaijaijaijaijai. Liikutaan taas musiikillisten orgasmien tasolla. Autoillessa tämä on vaarallinen biisi, sillä rajoitusten mukaan ajaminen ei onnistu, ei sitten millään.

Pitkälti samaan kategoriaan menee Pistolero, joka on myös mitä mainioin kappale. Psykejumputtelua, lattarikitarointia ja eeeee-eeee-eeeee-eeee. Tykkäilen hirveästi.

Ehkä kuitenkin eniten kuulemani pätkä Juno Reactorin tuotantoa on Navras-biisin intro, joka löytyy DJ Rx:n Codex 4 -setin introsta. Kyseistä settiä tuli aikanaan kuunneltua paljonkin. Monelle muulle Juno Reactor taas saattaa olla tutuin Matrix-leffojen soundtrackeilta, jossa ovat muutamallakin biisillä esillä. Minähän en ole vieläkään yhtään Matrixia katsonut. Kyllä, hävettää. Lupaan katsoa joku päivä, kun tulee tarpeeksi tylsää.

Kommentit