Kaikki nouskaa

Blue: All rise

Enpä ole koskaan ollut poikabändien suurkuluttaja, mutta valehtelisin jos väittäisin, ettei siltäkin rintamalta löydy ihan hyviä tekeleitä. Tässä yksi.

Luultavasti en tiedä Bluelta mitään muita biisejä kuin tämän All rise. Tämänkin kohdalla tarina menee niin, että silloin aikanaan, kun tämä oli hitti, en alunperin tiennyt esittäjää tai biisiä vaan olin vain kuullut biisin jossain. Joskus sitten joku kaveri osasi kertoa biisin tiedot. Senkin jälkeen tämä on monesti jäänyt unholaan ja palannut taas jostain mieleen. Tätä blogia vartenkin jouduin harjoittamaan metsätystä akselilla Google–Spotify–Youtube ennen kuin tärppäsi. Jospa nyt edes jonkin aikaa muistaisin, mikä biisi on kyseessä.

Miksi sitten tykkään tästä? No jaa, on tämä muutenkin ihan jees, mutta kyllähän se on tuo läpi biisin toistuva haitarimeininki, joka tässä koukuttaa. Hirvittävän kiva melodian pätkä, jossa on jopa vähän jotain Final Fantasy -fiilistä jostain velhokylästä tai jotain. No joo, oli miten oli, tykkään. On myös vahvaa korvamatoainesta tuo haitarihässäkkä.

Kommentit