Pumputi kaakati pumpum kaa

Robin feat Mikael Gabriel & Uniikki: Boom kah

Joo, tuota. Kun nyt eilen päästin Ellien myötä siihen Provinssiin, niin otetaan lisää siellä nähtyjä ja kuultuja. Loppupeleistä en edes kovin montaa artistia tai bändiä käynyt festareilla kuuntelemassa, mutta pakko se on myöntää, että Robin oli yksi kovimmista. Kyllä se kaveri livehommat osaa, näköjään.

Ja mitä tähän biisiin tulee, niin tuota. Joskus silloin kun tämä oli uusi, kuulin aluksi biisistä, mutta en biisiä. Tiesin, että joku Robinin Boom kah on iso juttu, mutta en ollut kuullut sitä. Jotakin kautta se sitten tuli tutuksi, muun muassa siten, että ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden ryhmäytymisleirille – vai mikä lie – mennessä yksi tutoreista soitteli ja lauleli tätä kitaran kera. Jotenkin se jäi sitten mieleen pyörimään ja kuunteluun vähän puolivitsillä, koska kuka nyt mitään teinikersaa tosissaan kuuntelisi.

No joo, enpä tiedä, kuunteleeko tätä vieläkään kovin vakavissaan, mutta hatunnostot Robinille urasta ja sillein. Onhna tämä tällainen popbiisi. Helvetin tarttuva, vähän lapsellinen tai jotain, ehkä. Mutta mitäpäs vittua siitä sitten. Jos se on hyvä niin se on hyvä.

Ja onhan tässäkin se maailman mahtavin sointukierto, jolla biisistä kuin biisistä tehdään hitti. Jostain syystä muistelin, että tämä olisi lähtöisin Maki Kolehmaisen hittiverstaalta, mutta äsken tuossa googlatessani sainkin selville, että biisin on säveltänyt Jimi Pääkallo alias Jimi Constantine alias Konsta Hiekkanen. Hurjaa. Sit mä tulin kristallimetsän läpi ja nyt mä oon tässä.

Kommentit