Molli tekee kaikesta parempaa

Powerglove: Mario Minor

Jatketaanpa eilisen hengessä pelimusiikilla ja jo eilen pikaisesti mainitsemani Powergloven parissa.

Powerglove on jenkkibändi, joka soittelee heviversioita pelimusiikista. Nerokas idea, vaikka tuskin ainutlaatuinen. Törmäsin Powergloveen jossain internetin syövereissä joskus, oletettavasti juuri tämän biisin myötä. Metal Kombat for the Mortal Man -levyä, jolta tämäkin biisi löytyy, kuuntelin jonkin verran, mutta siinäpä se sitten joo.

Ongelmana pelimusiikin suhten minulla on se, että en koskaan ole mikään himopelaaja ollut. Ensimmäinen pelikoneeni oli alkuperäinen PlayStation, eli Nintendot ja muut ovat tuttuja vain kavereiden luota jos sieltäkään. Tai no olihan minulla Commodore 64, mutta tuota. Vähäisestä pelaamisesta johtuen ei tietenkään pelien musiikitkaan ole kovin tuttuja, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Edellä mainitun kaltainen poikkeus lienee ainakin Super Marion tunnari. Olipa pelannut peliä tai ei – olen minäkin sitä sentään jossain pelannut – tämän biisin kyllä tietää. Tai siis sen alkuperäisen pelissä soineen biisin, ei välttämättä tätä versiota.

Mutta tämä versio se vasta onkin, ai että. Voiko olla nerokkaampaa ideaa kuin se, että otetaan jo ilotilutteluna aivan loistava Super Marion tunnari, väännetään se alakuloiseen molliin ja lyödään kikkelihevi päälle? Ei, en usko, että voi. No ehkä joku eeppinen elektroninen remix voisi olla vielä parempi, mutta ei mennä siihen. On tämä kova. Aina ja iänkaikkisesti. Amen.

Spotikasta ei löytyny, kuuntele Youtubesta.

Kommentit